Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r40089priv/malinoiu.ro/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4831
Usi de exterior din lemn stratificat | Malinoiu

Doar materiale premium. Izolare fonica, termica, siguranta si rezistenta.

Usi de exterior din lemn stratificat

Detalii tehnice pentru usi de exterior

Lemnul din care se executa tamplaria este triplustratificat profil Eurofalz 68/82sau 78/82 mm. Lemnul stratificat este mai sigur, mai durabil si mai rezistent in timp, astfel nu apar probleme de incovoiere si modificari structurale, eliminandu-se problemele ulterioare.

Tamplaria din lemn stratificat are o structura interna organica compacta, rezista in mediul natural fara sa sufere schimbari majore ale proprietatilor fizico-chimice in timp, respira permanent, nu face condens pe profil nicioadata. Lemnul stratificat permite crearea de forme, texturi si culori unice in domeniul tamplariei, obtinandu-se cu succes forme rotunde si ovale.

Pentru usile de exterior se foloseste lemn cu umiditate de 12% ±2% cu dimensiuni pentru profile de 68/82 mm, 78/82mm si 90/82mm Usile vor avea deschidere clasica si se va folosi feronerie de foarte buna calitate, de tip WINKHAUS care are 10 ani garantie. Adezivul folosit este aracet marca Jowat 102.20 din grupa D4.

 

Pentru finisarea si protectia tamplariei din lemn stratificat se folosesc lacuri profesionale pe baza de apa marca Sikkens, care includ rasina Powerfeed si pigmenti pe baza de oxizi metalici transparenti. Aceste componente ofera posibilitatea cresterii andurantei in exploatare pentru tamplaria din lemn stratificat, asigurand, totodata, protectie suplimentara impotriva radiatie UV si agentilor
agresivi de mediu.

De asemenea, gradul de transparenta specific acestor sortimente permite obtinerea unui nivel estetic deosebit al produselor finite.
Usile sunt prevazute cu garnituri Q-LON-Schlegel, care se utilizeaza la etansare impotriva curentilor de aer rece sau cald, impotriva umezelii, zgomotului, prafului.

Acest tip de garnituri asigura un grad de etanseitate superior, avand un coeficient de transfer termic de k=0.033W/mk.
Pentru etansarea geamurilor sau tabliilor se foloseste silicon neutral diverse culori care corespunde DIN 18545 T2, grupa E. Materialul este stabil la temperatura in domeniul -40°C la +180°C, stabilitate buna la imbatranire si intemperii.

Usi de exterior din lemn stratificat

Va prezentam o parte dintre modelele de usi pentru exterior din lemn stratificat pe care le putem realiza la comanda. Dispunem de tehnologia necesara si experienta pentru proiecte implementate in orice stil arhitectural.

Consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii si recomandari.