Usi de interior din lemn stratificat

Detalii tehnice pentru usile de interior Mălinoiu

Usile de interior se vor executa din profile de lemn stratificat cu grosime de 45 mm si umiditate de 9% ± 1%. Feroneria folosita este de tip AGB sau OTLAV de origine Italia. Broastele sunt ingropate cu cilindru, din otel, cu profunzime de 50 mm, declic inversabil, bombat pe ambele laturi pentru a garanta inlaturarea trepidatiilor usii cand ea este inchisa. Corpul broastei este in intregime inchis pe margini pentru a evita infiltratiile de span si praf in mecanismele interne.

Balamalele sunt de asemenea de otel, modelul 3D caracterizat de invelisul de material plastic autolubrifiant si antioxidant, aflat in interiorul balamalei, ce asigura o functionare perfecta a balamalei chiar si dupa o perioada lunga de nefolosire.

Pivotul balamalei, ce intra in camasa de plastic, are incastrata in partea superioara o sfera rotitoare din otel calit care asigura o maxima alunecare si stabilitate. Diametrul balamalei este de 14 mm si inaltimea de 82 mm si asigura reglajul usii in trei dimensiuni(orizontal, vertical si in profunzime).

Finisajele sunt executate cu lacuri pe baza de apa marca SAYERLACK, care ofera un aspect esteticexcelent, reducand totodata impactul ecologic asupra mediului. Aceste produse au urmatoarele avantaje: absenta de emisii nocive si de miros neplacut, ususrinta in aplicare, elasticitate si intindere buna pe suprafata vopsita si nu in ultimul rand, rezistenta fizico-chimica foarte buna.

Usile sunt prevazute cu garnituri Q-LON-Schlegel, care se utilizeaza la etansarea usilor impotriva curentilor de aer rece sau cald, impotriva umezelii, zgomotului, prafului. Acest tip de garnituri asigura un grad de etanseitate superior, avand un coeficient de transfer termic de k= 0.033W/mk.

Va prezentam o parte dintre modelele de usi pentru interior din lemn stratificat pe care le putem realiza la comanda. Dispunem de tehnologia necesara si experienta pentru proiecte implementate in orice stil arhitectural.

Consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii si recomandari.